Diensten

Cool Tool Collective levert verschillende diensten om te implementeren en effectief te gebruiken binnen de organisatie.
Eenmalige Assessment

Is er een nieuw project of dienstverlening? 

Cool Tool Collective kan voor u assessments uitvoeren. Cool Tool Collective kan daarmee snel inzicht geven in de risico’s op het gebied privacy, security en het gebruik van algoritmen. Met behulp van een workshop wordt de scope van het assessment, de impact op de organisatie, de klant of dienstverlening bepaald en de benodigde maatregelen voorgesteld.

Heeft u interesse in het laten uitvoeren van een assessment door Cool Tool Collective neem dan contact met ons op via het contactformulier of mail direct naar CTC Assessments.
Tool & Proces Implementatie

Cool Tool Collective begeleidt bij het implementeren van de assessment tools. In een aantal workshops worden de tools op maat gemaakt zodat het optimaal aansluit bij de specifieke dienstverlening en worden de gebruikers getraind. Daarna wordt samen met de organisatie gekeken wat de beste manier is om de tool te borgen en in de bestaande processen te integreren.

Heeft u interesse in de assessments van Cool Tool Collective neem dan contact met ons op via het contactformulier of mail direct naar CTC Assessments.
Assessment Trainingen

Cool Tool Collective geeft trainingen op locatie. De trainingen zijn maatwerk. Verschillende stakeholders krijgen een praktijkgerichte training zodat zij hun rol en verantwoordelijkheid in de praktijk kunnen vormgeven. Na de workshops is belend hoe snel en effectief de assessments van CTC ingezet kunnen worden.

Heeft u interesse in de trainingen van Cool Tool Collective neem dan contact met ons op via het contactformulier of mail direct naar CTC Assessments.
Tool Licentie

Het is ook mogelijk om een alleen een licentie af te nemen van de tool. U krijgt dan de basisversie. Op basis van een strippenkaartmodel kunnen wij de door u gewenste wijzigingen aanbrengen.

Heeft u interesse in de trainingen van Cool Tool Collective neem dan contact met ons op via het contactformulier of mail direct naar CTC Assessments.